Uutiset

Project-IT juhlisti kymmenvuotista taivaltaan näyttävästi ja täydellä sydämellä

”Intohimolla ja käytännönläheisyydellä kohti kovia tuloksia”

Kun juhlitaan kymmenen vuoden mittaista kovaa työtä, se tehdään tyylillä! Siksi tapahtumatalo Bankin ovista asteli perjantaina 15.9.2017 sisään toinen toistaan tyytyväisempiä ihmisiä: Project-IT:n pitkäaikaisia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tietysti yrityksen omaa väkeä. Oli aika juhlistaa kymmenen vuotta sitten alkanutta unelmaa täysiverisestä projektinhallintatalosta – unelmaa, joka toteutui!

Illan avasi lämpimällä mutta varmalla otteellaan toimitusjohtaja Antti Hellberg.

– Uskallan kirkkain silmin väittää, että Suomen osaavimmat, mutta myös mukavimmat, intohimoiset projektihallinnan ammattilaiset, löytyvät Project-IT:stä. Tästä olen suunnattoman ylpeä. Lisäksi olen todella ylpeä niistä sadoista eri projekteista, joissa olemme saaneet olla mukana näiden vuosien varrella. Suuri kiitos luottamuksestanne, arvoisat asiakkaamme – olemme onnistuneet yhdessä.

Mentalistin pauloissa

Alkumaljojen nostamisen jälkeen oli aika siirtyä ranskalaistyylisen noutopöydän pariin. Vuohenjuustotimbaalit, kuhaterriini, aromikkaat salaatit ja charcuterie-leikkeleet aloittivat ruokailunautinnon, ja niitä seurasi murea, grillattu härkä. Tunnelmallinen puheensorina virtasi Bankin salissa, kun pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja kollegat pääsivät rauhassa vaihtamaan kuulumisia. Nauru ja astioiden kilinä jatkuivatkin aina siihen asti, kunnes lavalle asteli televisiostakin tuttu vaalea nainen, Noora Karma.

Mentalisti Karma vangitsi yleisön otteeseensa toinen toistaan hämmästyttävämmillä tempuilla, ja myös hallituksen jäsenet Juha Malm ja Pentti Unkuri pääsivät näyttävästi Karman korttitemppuun mukaan: Malm seisomaan varsijousen maalitaulu kaulassaan ja Unkuri pitelemään omenaa, johon Karma tähtäsi. Piinapenkkiin pääsi toki myös toimitusjohtaja Hellberg.

– Tällainen isokokoinen kaveri usein valikoituu yleisön joukosta apuriksi, joten olen ollut kaikenlaisilla esiintymislavoilla ennenkin. Luulen kuitenkin, että nyt oli myös kollegoilla sormensa pelissä tämän kanssa, Hellberg virnuili.

Tanssien yöhön

Esityksen jälkeen oli aika nauttia jälkiruuasta ja siirtyä tanssilattian tuntumaan nauttimaan livebändistä. Menevät sävelet Suomesta ja ulkomailta innostivat juhlavieraat tanssahtelemaan rytmien tahdissa, ja viihtyisää iltaa jatkettiinkin vielä pitkään hyvässä seurassa.

– Tämä ilta on ylittänyt odotukseni kaikin puolin. Emme ole yrityksen puitteissa koskaan järjestäneet tämän mittaluokan juhlia, joten vaikea oli edes ajatella mitä kaikkea voisikaan illan aikana tapahtua. Olen aina sanonut, että teot ennen puheita, mutta tuntuu että juuri nyt oli oikea aika myös pienille juhlapuheille, totesi Hellberg.

Erinomaisen hyvin sujunut ilta vahvisti Hellbergin sanat: nyt oli juuri sopiva hetki juhlalle.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.