Uutiset

Project-IT kasvaa – muutamme tilavampaan toimistoon Lars Sonckin kaari 16:een

Kymmenvuotias Project-IT on kovassa kasvussa, ja vanhat toimitilat vaihtuvatkin sen myötä avarampaan toimistoon – 1.9. alkaen löydät meidät väljemmistä neliöistä, mutta melkein samasta osoitteesta: Lars Sonckin kaari 16:sta.

Tarve toimivammalle ja viihtyisämmälle työpaikalle sai meidät etsimään uusia toimitiloja. Onneksi sellaiset löytyivät helposti, ja vieläpä mukavan tutuista maisemista, iloitsee toimitusjohtaja Antti Hellberg.

Uudelta toimistolta löytyy kaksi tilavaa neuvotteluhuonetta, ja niiden myötä avautuu parempi mahdollisuus järjestää tapahtumia myös asiakaskunnalle. Hellberg toivottaakin niin vanhat kuin uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan paikkaan. Syksyn aikana on luvassa runsaasti ohjelmaa juhlavuoteen liittyen.

Kovassa nousukiidossa oleva Project-IT Oy on kasvattanut liikevaihtoaan huomattavasti viimeisten kolmen vuoden aikana, ja ansainnut itselleen esimerkiksi Kauppalehden Kasvaja- ja Menestyjä-sertifikaatit. Project-IT:llä on myös AAA-sertifikaatti eli korkein luottoluokitus.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.