Uutiset

Sertifioitua kasvua ja menestystä

Project-IT Oy on kasvattanut liikevaihtoaan huomattavasti viimeisten kolmen vuoden aikana ja ansainnut paikkansa Kauppalehden Kasvuyrityksenä. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Taloudellisen suorituskykynsä perusteella Project-IT Oy on valittu myös Menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat osaava yritysjohto, omistautunut henkilökunta, tehokkaat prosessit sekä hyvä asiakasymmärrys. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuuden eri osa-alueen pohjalta: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky.

Project-IT kiittää tunnustuksista Kauppalehteä sekä kasvusta ja menestyksestä asiantuntevaa henkilökuntaamme ja uskollisia asiakkaitamme. Kiitos!

Project-IT:llä on myös AAA-sertifikaatti eli korkein luottoluokitus.

Haluaisitko tietää, mikä on kasvumme salaisuus? Lue lisää johdon konsultointipalvelustamme.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.