Uutiset

Project-IT kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Project-IT on jälleen saanut AAA-sertifikaatin kuulumisestaan korkeimpaan luottoluokkaan, johon yltää vain 3,5 prosenttia suomalaisyrityksistä. Project-IT arvostaa saamaansa AAA-luottoluokitusta ja kiittää menestyksen taustalla olevaa osaavaa ja innostunutta henkilökuntaansa sekä upeaa asiakaskuntaansa.

Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat muun muassa keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luottoluokkia on seitsemän.

Euroopan johtava liiketoimintainformaation tuottaja Bisnode on luokitellut suomalaisyritysten luottokelpoisuutta jo vuodesta 1993 lähtien.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.