Uutiset

Project-IT 9 vuotta!

Vuonna 2007 perustettu Project-IT täyttää tänään yhdeksän vuotta!

“Halusimme luoda puhdasverisen IT-projektien hallintaan ja johtamiseen erikoistuneen yrityksen, jossa on töissä vain projektihallinnan kokeneita ammattilaisia. Voimme ylpeinä todeta, että olemme tässä tavoitteessamme onnistuneet”, toteaa toimitusjohtaja Antti Hellberg.

Vahvaa kasvustrategiaa toteuttava Project-IT työllistää yli 30 senioritason projektipäällikköä sekä kymmeniä itsenäisiä projektitaitureita. “Henkilöstöllämme on yhteensä 350 vuotta kokemusta projektihallinnasta ja kokemus on hyvin laaja-alaista. Myös verkostomme jäseniltä löytyy vankkaa ja arvostettua erikoisosaamista, jolle asiakkaidemme projekteissa on kysyntää”, kertoo myyntijohtaja Jussi Pietilä.

Project-IT:llä on korkein AAA-luottoluokitus Bisnodelta ja Dun & Bradstreetiltä sekä Kauppalehden Menestyjä- ja kasvuyrityssertifikaatit.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.