Uutiset

Project-IT kehittää verkostotoimintaansa

Project-IT panostaa entistä enemmän verkostotoimintaansa ja on nimittänyt sen johtajaksi Minna Reinon.

”Minna Reinon päätyö tulee olemaan verkoston kehittäminen ja kasvattaminen. Uskomme, että hänen panoksellaan verkostotoimintamme kehittyy ja aktivoituu entisestään. Meillä on osaava konsulttien verkosto, jota haluamme palvella entistäkin paremmin. Tavoitteenamme on myös laajentaa itsenäisten yrittäjäkonsulttien verkostoamme merkittävästi”, sanoo Project-IT:n myyntiin ja markkinointiin jatkossa keskittyvä Jussi Pietilä.

Minna Reinon keskeisin tehtävä on verkoston toimeksiantojen organisointi niin, että asiakasyritys saa juuri tarpeisiinsa sopivaa erityisosaamista projektiinsa. Verkostotehtävien lisäksi Reino osallistuu Project-IT:n myyntiin ja on täten hyvin tilanteen tasalla myös asiakastarpeista. ”Minna tuo uutta virtaa paitsi verkostotoimintaan myös myyntiimme. Verkostomme on loistavassa iskussa ja annan sen luottavaisin mielin Minnan luotsattavaksi ja entisestään kasvatettavaksi”, Jussi Pietilä toteaa.

Laaja-alainen ja kansainvälinen myynnin ammattilainen

Ensimmäisen IT-projektinsa eli CRM-hankkeen Minna Reino veti vuonna 2002. Pitkän työuransa aikana Reinolle on kertynyt laaja-alaisesti kokemusta vastuullisista rooleista asiakaspalvelussa, myynnissä ja erilaisissa johtotehtävissä. Projekteja Minna Reino on johtanut yhteensä yli kymmenen vuotta.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.