Uutiset

Töissä Project-IT:ssä: Kristiina Ilvonen

Kristiina Ilvosella on kuusi vuotta kokemusta vaativista finanssialan projektijohtotehtävistä. Project-IT:n johtavana konsulttina Ilvonen aloitti maaliskuussa 2016.

”Takana on hyvin opettavaiset ja työntäyteiset pari kuukautta. Pääsin heti töihin eli asiakkaalle johtamaan uuden järjestelmän käyttöönottoprojektia. Olen saanut projektijohtamiseen uutta näkökulmaa ja uusia haasteita asiakasta edustaessani, ja niitä tulinkin Project-IT:stä hakemaan”, kertoo Kristiina Ilvonen.

Kollegat tukena työssä ja juoksussa

Vaikka Project-IT:n konsultit työskentelevät asiakkaalla, ei työ ole yksinäistä puurtamista.

”Yksin ei tokikaan tarvitse pärjätä, vaan olen saanut paljon tukea työhöni paitsi asiakkaalta, myös Project-IT:n kollegoilta. Yhteydenpito kollegoiden kanssa on luontevaa, vaikka lähes jokainen konsultti työskenteleekin asiakkaan tiloissa. Tapaamme kuukausipalavereissa, viestimme Yammerilla, käymme yhdessä lounaalla tai tapaamme perjantaisin Project-IT:n tarjoaman aamupalan tai iltapäiväkahvin äärellä, kumpi aikatauluihin joustavammin sopiikaan.”

Joka perjantai toistuvat tilaisuudet ovat paitsi vapaaehtoisia myös vapaamuotoisia, jolloin on aikaa keskustella työn ulkopuolisista asioista ja suunnitella yhteisiä tapahtumia. Kollegoihin voi tutustua perinteisillä kevätretkilläkin, joista viimeisin suuntautui Lontooseen huhtikuussa 2016.

”Lontoon reissulla saimme firman t-paidat, joille tuli käyttöä myös toukokuussa Yritysmaratonviestissä. Juoksimme jokainen oman 2.2 kilometrin osuutemme ja tiimi osoitti toimivuutensa. Perinteinen juoksutapahtuma on hyvä tapa tutustua ja rakentaa yhteishenkeä. Ensi vuonna voisimme treenatakin yhdessä”, visioi Ilvonen.

Työ on vastuullista ja vapaata

Ilvosella on laaja kokemus asiakas-, IT- sekä vaatimuksenmukaisuusprojekteista finanssialalta. Kokemuksen tuoma varmuus tulee tarpeeseen Project-IT:ssä, jossa kukaan ei tee aikatauluja puolestasi. ”Suurimmalla osalla Project-IT:n projektipäälliköistä on vain yksi asiakas, jonka johdosta on mahdollista tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua”, kertoo Kristiina Ilvonen.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.