Uutiset

Project-IT:lle tunnustusta kasvusta ja menestyksestä

Project-IT Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut paikkansa Kasvaja-yrityksenä. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositalossa yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Taloudellisen suorituskykynsä perusteella Project-IT on valittu myös menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Project-IT kiittää tunnustuksista Kauppalehteä ja kasvusta upeaa henkilökuntaamme ja mahtavia asiakkaitamme. Kiitos!

Project-IT:llä on myös AAA-sertifikaatti eli korkein luottoluokitus.

Haluaisitko tietää, mikä on kasvumme salaisuus? Lue lisää liikkeenjohdon konsultointipalveluistamme »

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.