Uutiset

Project-IT kasvaa ja uudistuu

Project-IT on vahvan kasvun yritys. Meillä työskentelee jo kolmisenkymmentä projektijohtamisen timantinkovaa ammattilaista. Uudet johtavat konsulttimme tuovat aina uutta virtaa tekemiseen ja koko henkilökuntamme osaaminen kehittyy. Yhteensä meillä on kokemusta projektien hallinnasta jo yli 300 vuotta! Vuonna 2007 perustettu Project-IT on nyt parhaassa kasvuiässä, eikä vanha nettisivustommekaan enää pysynyt kasvutahdissamme mukana.

”Ammattilaisemme työskentelevät merkittävien suomalaisten yritysten IT-projektien vetäjinä niin pienissä kuin isoissakin hankkeissa. Emme ole riippuvaisia ohjelmisto- tai laitetoimittajista ja tätä tinkimätöntä objektiivisuutta asiakkaamme arvostavat. Avain onnistuneeseen projektiin on toimialaa ymmärtävä ja osaava projektipäällikkö, joka pitää projektin aikataulussa ja budjetissa”, kertoo Project-IT:n toimitusjohtaja Antti Hellberg.

”Yli 300 vuotta kokemusta projektien johtamisesta on komea luku, joka kasvaa kiivaan rekrytointimme ansiosta koko ajan. Henkilöstömme ja laaja ammattilaisten verkostomme takaavat sen, että meillä on aina tarjota asiakkaille heidän toimialaansa ymmärtäviä osaajia, jotka sopeutuvat monenlaisiin organisaatioihin ja tilanteisiin. Verkostoomme kaivataan yhä lisää projektitaitureita. Ilmoittaudu itsenäisten yrittäjäkonsulttien verkostoomme, niin kilautan sinulle, kun saamme sinulle sopivan toimeksiannon”, sanoo Project-IT:n myyntijohtaja Jussi Pietilä.

Nopea kasvu siivitti Project-IT Oy:n selvään tulosparannukseen

Tilikausi: 2015/12

Project-IT Oy:n kasvu oli viime tilikaudella nopeaa. Kasvua edelliseen vuoteen kirjattiin 1.7 miljoonaa euroa eli 47.8 prosenttia. Yhtiön liikevaihto nousi 5.3 miljoonaan euroon, kun se edellisenä vuonna oli 3.6 miljoonaa euroa. Liikevaihdon nopea kasvu näkyi myös Project-IT Oy:n tuloskehityksessä. Yhtiön tulos kasvoi selvästi edellisestä vuodesta. Tulos kasvoi edellisestä vuodesta 80.1 prosenttia eli 334 tuhatta euroa. Nettotulosta tilikaudelta kertyi 751 tuhatta euroa, kun se edellisenä vuonna oli 417 tuhatta euroa. Pääoman tuotolla mitattuna Project-IT Oy:n kannattavuus oli erinomainen. Lähde: Balance Consulting / PRH Kaupparekisteri

http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/tulostiedote/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20160201/14552037921170

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.