Uutiset

Onko teilläkin pulaa kehitysprojektin vapaaehtoisista vetäjistä?

Homma hanskassa vai hanska hukassa?

Montako kättä nousee, kun organisaatiossasi on päätetty edetä ison kehitysprojektin kanssa? Omien töiden ohella pitäisi synnyttää vaikka uuden tietojärjestelmän käyttöönotto tai organisaatiouudistuksen vaatimat prosessiuudistukset.

Vapaaehtoisia: 0.

Onko projekti organisaatiollenne kuitenkin tärkeä? Lisääkö se tehokkuutta tai parantaa tulosta? Laskelmat on tehty ja business case vahva, mutta vasta sitten, kun homma rokkaa. Olisiko nyt hyvä hetki pohtia, mikä on tärkeintä: maaliin oikeassa ajassa saatu lopputulos vai kustannusten pitäminen mahdollisimman pieninä?

Kohtalokkaiden virheiden mahdollisuus: 1.

Project-IT Oy vuokraa suolaisissa vesissä kovaksi keitetyn projektipäällikön saattamaan projektin alkuun ja pitämään sen oikealla polulla onnelliseen loppuun saakka. Olemme
tehneet tätä työtä vaativissa, erilaisten organisaatioiden ja yritysten hankkeissa vuosikausia, erinomaisin tuloksin.

Mitä se sitten maksaa? Paljon vähemmän kuin pieleen mennyt projekti.
Lyhyt oppimäärä siitä, miksi organisaationne kannattaa keskittyä substanssiin ja antaa projektin tai hankkeen vetovastuu ulkopuolisille, löytyy tästä. Kannattaa toimia pian, jotta pääset korjaamaan hyödyt nopeasti.

p.s. Jos et kaipaa enempiä perusteluja, soita tai laita viestiä tästä.
Lisähanskat voivat olla sinun ennemmin kuin huomaatkaan!

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.