Uutiset

Luotettava toimittaja takaa, että onnistuminen ei jää vain myyntipuheeksi

Vuonna 2014 tehtiin Säästöpankeissa yli 100-vuotisen toiminnan historiaa. Silloin päätettiin, että Säästöpankkiliitto hakee Finanssivalvonnalta lupaa toimia uuden pankkiryhmän keskusyhteisönä. Ei ole vaikea uskoa että tämän eteen on vuoden aikana tehty melkoinen määrä työtä.

Project-IT on toiminut luotettavana tukena strategisissa hankkeissa toimittamalla kokeneet projektipäälliköt kehityshankkeiden johtoon.

Säästöpankkiliiton tietohallintojohtajalle, Kaija Jokiharjulle, ulkoistettujen resurssien kanssa toimiminen on tuttua. ”Olen ollut usein ostajan asemassa ja todennut, että myyntitilanteessa kaikki tuntuu onnistuvan. Todellisuus on kuitenkin osoittanut, että niitä firmoja, joiden kanssa oikeasti onnistuu on vain harvoja. Meidän onneksemme Project-IT on yksi niistä. ”

Lue lisää toimivasta asiakas-toimittajasuhteesta »

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.