Uutiset

Project-IT, Parasta AAA-ryhmää

Project-IT:lle on myönnetty AAA-luottoluokitus! Luottoluokitusjärjestelmä perustuu objektiiviseen analyysiin joka tarkastelee mm. yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Vain 3.99% Suomen yrityksistä saa AAA-luokituksen.

Project-IT:n toimitusjohtaja Antti Hellberg toteaa tyytyväisenä:

Project-IT:n toiminta on ollut kannattavaa yhtiön perustamisesta, vuodesta 2007, lähtien.
Tyypillisesti voimakkaaseen kasvuun liittyy riskejä, jotka saattavat vaikuttaa liiketoiminnan terveyteen, mutta Project-IT:n kohdalla olen iloinen voidessani todeta että näin ei ole käynyt meille. Vuoden 2014 voimakkaasta liikevaihdon kasvusta (64,3%)  olemme pystyneet säilyttämään liiketoimintamme erittäin terveenä ja tuloksellisena”

Project IT:n tavoitteena on jatkaa tuloksellista kasvua myös vuonna 2015 yhtiön kasvustrategian mukaisesti.

Lue lisää Project-IT:n kasvustrategiasta ja siitä miten samalla rautaisella ammattitaidolla ja intohimolla Project-IT johtaa myös asiakkaidensa projekteja kohti menestystä:
http://kasvuun2015.kertoo.fi/articles/view/266/maaratietoinen-projektijohtaminen-on-varmin-tie-kasvuun

Project-IT:n vuosikertomuksesta löydät lisää tietoa yrityksestä ja viime vuoden tunnusluvuista:  http://www.slideshare.net/project-it/projectit-oy-vuosikertomus-2014

Lisää tietoa luottoluokituksista ja tilastotietoa:
https://www.bisnode.com/suomi/juuri-nyt/yleista-tietoa/aaa-rating-malli-ja-luokat/

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.