Uutiset

Projektipäällikkö vastaa asioiden etenemisestä ja potkii tarvittaessa kylkeen

Keskusluottolaitoksen perustaminen on tehtävä, jonka saa eteensä vain harva. Bonum Pankin toimitusjohtajalla Anders Dahlqvistilla on kuitenkin apunaan tehokas joukko asiantuntijoita ja Project-IT:n projektipäälliköitä haasteen toteuttamisessa.

Projektipäälliköiden työssä painottuu projektihallinnan osaaminen ja projektimenetelmien tehokas käyttö. ”Substanssiosaaminen on meidän asiantuntijoidemme vastuulla, joten projektipäällikön tehtävä on ihan perinteinen: hän vastaa konkreettisella tasolla asioiden etenemisestä ja potkii tarvittaessa kylkeen”, Dahlqvist naurahtaa

Lue  Anders Dahlqvistin haastattelu siitä, miten Project-IT:n projektipäälliköt ovat olleet apuna haastavassa hankkeessa.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.